Agenda

 

  Vanaf 18 september elke twee weken spreekuur van het gebiedsteam in de                           Bijekoer. van 10.00 uur tot 11.00 uur

  JAARVERGADERING van K.B.V. “JACOB TOLSMA” Vrijdag 21 september aanvang                        20.00 uur dorpshuis “de Bijekoer”

    13 oktober: quiz “Slimste dorp van Friesland”

   14 oktober Terpenkuier.

  Breicafe  Het rooster voor het seizoen 2018-2019 ziet er als volgt uit:
Oktober 17 , 31  november  4 , 28 december 12, 19 december kerststukjes maken.
januari 16 , 30  februari 13 , 27  maart 13.

Op 13 oktober organiseert de gemeente Harlingen een evenement voor al haar inwoners. Tijdens het evenement kunnen jong en oud kennismaken met het thema: ‘Comfortabel wonen, nu en in de toekomst’.

Koophuis of huurwoning, het maakt niet uit. Ook de Bouwvereniging is aanwezig en laat zien wat er mogelijk is.Zowel binnen als buiten zijn er activiteiten voor jong en oud, kunt u zich laten informeren bij de stands en zult u verstelt staan van de mogelijkheden. Zo krijgt u een breed beeld van hoe u zo leuk en gemakkelijk mogelijk van uw huis kunt genieten. Kortom dit moet u meemaken.

Door het bezoeken van de dag ‘Comfortabel wonen, nu en in de toekomst’ ziet u hoe kleine aanpassingen uw leven makkelijker en leuker kunnen maken. De dag draait om genieten en verwonderen. Daarom vragen wij u om vooral vrienden, kennissen en familieleden mee te nemen! Iedereen verdient namelijk een comfortabel en leuk huis.

Plaats: Het Vierkant, Johan van Oldebarneveltstraat 2, Harlingen
Tijd: Van 11.00 tot 16.00 uur

Op de Facebookpagina van de gemeente Harlingen ziet u de komende tijd berichtjes verschijnen over dit evenement. Houd deze daarom goed in de gaten!

 Elke donderdag vanaf 14.00 soos in de Bijekoer

Tijdens activiteiten is de soos open van 20.00 tot 24.00