Home

   Zaterdag 22 april:organiseert Stichting Archeologisch Steunpunt Wijnaldum  haar jaarlijkse  boekenmarkt. Het steunpunt vind u in de consistorie achter de kerk van Wijnaldum. Tijd: van 11.00 uur tot 16.00 uur. Meer informatie in de agenda.

 Zaterdag 6 mei: Stichting Archeologisch Steunpunt Wijnaldum organiseert vanaf 13.00 uur een belevingskuier van ongeveer 5 km. “in het voetspoor van koningin Hildeburh” . Meer informatie in de agenda.

    Gezocht: onze cyperse kater Mickey. Hij is al een aantal weken geleden verdwenen. Hij is grijs met zwarte strepen en een brede zwarte streep op de rug. Hij heeft wat wit onder zijn kin. Hij is een beetje scheel en heeft een piepstemmetje. Hij is nieuwsgierig en loopt zomaar ergens binnen. Heb je een schuur, garage, zolderkamer of andere ruimte waar hij zou kunnen zitten; kijk dan alsjeblieft even of Mickey zich daar verstopt heeft. Mickey is gechipt. Zijn thuis is in Wijnaldum, de Utergerzen 2, tel. 06 2556 8531.

 Winaam Wad Oars En het mysterie van de Fibula.  Op vrijdag 13 januari 2017 was de première van deze film. Een film voor en door de inwoners van Winaam,      De dvd is voor  € 10,00 na te bestellen Lees hier hoe de film te bestellen is .

 dartbord    Elke donderdag vanaf 19.00 uur dartavond in de Bijekoer.

patat        Vanaf zaterdag 2 oktober is de snackkeuken van de Bijekoer weer open. Dan staan de Winamer patatbakkers weer iedere zaterdag van 17.00 tot 20.00 uur voor jullie klaar.

oud-papier     Het oud papier wordt elke eerste zaterdag van de maand opgehaald.